Cinci români au fost condamnați la câte 10 ani de închisoare după ce au violat o adolescentă: Au filmat totul cu telefonul

Publicat: 22 05. 2019, 10:27

Instanța a decis ca cei cinci agresori, Florin Călin (20 ani), Dorel Diaconu (23 ani), Oprea Dobre (18 ani), Alexandru Dobrin (18 ani) și Marius Dobrin (24 ani), să fie condamnați la câte 10 ani de închisoare pentru două fapte de viol, penetrare vaginală și orală, relatează Daily Mail. Violul s-a petrecut în decembrie 2018.  

Adolescenta a fost răpită din fața unui club de pe insula Jersey și dusă într-o parcare întunecată. Cei cinci români au violat-o pe rând și au filmat faptele revoltătoare cu un telefon mobil. Tânăra a mărturisit că nu a scos niciun sunet de frică să nu fie omorâtă. Agresorii au recunoscut acuzațiile.

Victima a fost abordată în club de Marius Dobrin, care a dansat cu ea și a început să flirteze. „Nu s-a dezlipit de ea deloc toată seara, iar victima părea să fie foarte ametiță”, spun anchetatorii.  

Camerele de supraveghere din zona clubului au surprins momentul în care agresorul o ajută pe victimă să-și aprindă o țigară și îi pune o haină pe umeri. Totodatpă, ceilalți patru violatori apar în urma lor. 

Adolescenta a fost dusă într-o parcare și violată, iar după au adus-o înapoi în oraș.

Procurorul a susținut că nu a mai văzut niciun caz atât de grav. „Nu am mai văzut niciun caz care să semene cu acesta. Mai exact, unul unde o tânără să fie răpită de cinci bărbați, dusă într-o locație îndepărtată și apoi violată în timp ce agresorii filmau toată scena”, spune acesta.  

Cei cinci români vor apărea în registrul agresorilor sexuali pentru o perioadă de 12 ani, iar procurorul a recomandat deportarea lor în România.

Foto: Jersey Police