Cinci tineri s-au bătut în fața unui local fast-food din centrul Capitalei pe o SOLNIȚĂ. Două persoane au ajuns la spital cu tăieturi de cuțit

Publicat: 12 07. 2012, 13:33
Actualizat: 12 07. 2012, 17:37

Cinci tineri s-au bătut, duminică, în zona Pieței Sfântul Gheorghe din București, pentru „o solniță”, doi dintre aceștia fiind înjunghiați de unul dintre agresori, informează, joi, Poliția Locală a Capitalei.

Poliția Locală a Municipiului București arată, într-un comunicat de presă, că în fața unui fast food, un grup de trei persoane și un altul format din doi tineri s-au lovit cu pumnii și picioarele „pentru a acapara sarea” pentru shaormele cumpărate.

„În câteva secunde, bătaia a devenit deosebit de violentă, iar unul dintre tineri a scos un cuțit cu care a reușit să aplice câteva lovituri. Două persoane din grupul celor trei tineri participanți la scandal au fost rănite: unul s-a ales cu două tăieturi pe antebraț, celălalt a fost înjunghiat în picior. În acel moment, o patrulă din cadrul Poliției Locale a Municipiului București a intervenit și a reușit să disperseze grupul bătăușilor”, a precizat sursa citată.

La fața locului a fost solicitată și o a doua patrulă, întrucât agresorul care avea cuțitul nu dădea semne că ar renunța la intenția sa de a-i înjunghia pe cei din tabăra adversă.

„Apariția celei de-a doua patrule a PLMB – solicitată prin radio – a întrerupt total conflictul și l-a descurajat pe cuțitar. Acesta a reușit să scape prin fugă, însă complicele său, S.R.M., născut în 1983, a fost reținut, încătușat și predat Poliției Naționale”, se mai arată în comunicat.

Victimele au fost preluate de echipaje SMURD și transportate la spital.