Cine este firma ai cărei bodyguarzi au agresat o jurnalistă de la Pro TV și alți reporteri de la Prosport

Publicat: 22 07. 2013, 23:16
Actualizat: 24 07. 2013, 09:44

Angajații firmei SAS Security SRL au agresat luni, la Skopje, reporterii ProSport și ProTV. Firma de pază aparține unor cetățeni tunisieni.

Firma SAS Security SRL, ai cărei angajați au agresat reporterii ProSport și ProTV, este deținută de catre Kahlaoui Anis, cetățean tunisian – acționar majoritar 98,1%- și Rahmani Mouine, cu aceeași cetățenie.

Firma în cauză, cu sediul în sectorul 4 al Capitalei, este în prezent în faliment.

Kahlaoui Anis este acționar și administrator în 62 de companii din Romania, unele intrate in insolvență. Kahlaoui Anis este acționar al unei companii pe care procurorii au pus sechestru. Este vorba de un dosar DIICOT în care pe acțiunile companiei TEX INVEST MILLENIUM SRL s-a dispus sechestru în 2012. La această companie, Kahlaoui Anis este acționar cu 25% si administrator.

Reporterii ProSport și ProTV au fost agresați, luni, la Skopje, de bodyguarzii care însoțesc lotul Stelei și înjurați de managerul Mihai Stoica, la antrenamentul oficial al formației antrenate de Laurențiu Reghecampf, înainte de returul cu Vardar din Liga Campionilor, informează www.prosport.ro.

Sursa citată precizează că unul dintre agenți i-a smuls din mâini telefonul mobil jurnalistei ProTV Alexandra Tănăsescu și a șters imagini de pe acesta.

Conform imaginilor difuzate de Sport.ro, managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, le-a cerut jurnaliștilor să părăsească arena și a proferat injurii la adresa lor.