Cine sunt judecătorii care i-au condamnat pe cei opt grei ai fotbalului românesc la închisoare cu executare

Redactor:
Biro Attila
Cine sunt judecătorii care i-au condamnat pe cei opt grei ai fotbalului românesc la închisoare cu executare
Gheorghe Copos, Ioan Becali, Victor Becali, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Gheorghe Popescu, Gheorghe Nețoiu și Cristian Borcea au fost trimiși după gratii de o judecătoare de 33 de ani cu un traseu fulgerător în magistratură

Gheorghe Copos, Ioan Becali, Victor Becali, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Gheorghe Popescu, Gheorghe Nețoiu și Cristian Borcea  au fost judecați de completul format din judecătoarele Anca Mădălina Alexandrescu și Codruța Strîmb. Cele două judecătoare au efectuat cercetarea judecătorească în mai puțin de șase luni, după ce cauza a fost trimisă spre rejudecare de Curtea Supremă. Marți, 4 martie, cele două judecătoare a decis să îi condamne pe cei opt grei ai fotbalului.

Judecătoarea Anca Mădălina Alexandrescu  a intrat în magistratură în anul 1998, la Judecătoria Giurgiu. A promovat la Judecatoria Sector 2 în anul 2001. În 2004 a promoivat ca judecător la Tribunalul București iar după doi ani a ajuns prin concurs la Curtea de Apel București. În ultima declarație de avere, judecătoarea spune că nu deține nici un imobil, are în proprietate două mașini și un credit de 70.000 lei. În 2012. a declarat că a câștigat ca judecător 84.000 lei. Magistrata Anca Mădălina Alexandrescu a fost admisă de CSM la concursul de promovare pentru Curtea Supremă. Până la acest dosar judecătoarea nu a intrat în atenția presei.

Singurele mențiuni despre judecătoare au fost legate de fostul sindicalist Marius Petcu. Aceasta a deliberata asupra unei cereri de arestare preventivă formulate de DNA, după ce Marius Petcu a fost prins în flagrant primind 40.000 euro de la un om de afaceri, pentru a-l ajuta să obțină lucrări de la Sind România (firma confederațiilor sindicale). În acel caz,  judecătoarea a decis că Petcu poate fi cercetat de DNA și în stare de liberatate.

Judecătoarea a mai făcut parte și din completul care a judecat dosarul Trancă. Medicul Răzvan Trancă a fost acuzat de o adolescentă că ar fi violat-o și ar fi aruncat-o apoi de la etajul 6. În acest dosar, judecătoarea a dispus achitarea medicului. Anca Mădălina Alexandrescu a mai judecat și dosarul omul de afaceri Maricel Păcuraru care a fost acuzat de DNA de abuz în serviciu și de fraudarea Poștei Române. În acest dosar judecătoarea a dispus în apel rejudecarea cauzei de către Tribunalul București care, pe fond, a dispus o condamnarea la opt ani de închisoare.

Codruța Strîmb are 33 de ani și șase ani de magistratură. A intrat în sistem în anul 2008 ca judecător stagiar la Judecătoria Satu Mare. Codruța Strîmb a promovat la Curtea de Apel București în 2013 după ce anterior a fost judecător la Tribunalul Ilfov. Potrivit unui decret, Codruța Strîmb a fost numită judecător la judecătoria Sibiu în 2010. În 2012 a fost promovata la Tribunalul Ilfov. De aici numai după un an ajunge judecător la Curtea de Apel București. În ultima declarație de avere depusă în 2010, judecătoarea a declarat că nu deține nici un imobil, vehicul sau credit.

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou...
Gina Pistol, OUT de la emisiune! Șefii de la Antena 1 au luat această decizie...
FOTO. Ea e femeia pentru care Walter Zenga ar fi părăsit-o pe Raluca! Seamănă foarte...
Brigitte Pastramă, în lacrimi la tv! A explicat de ce a divorțat, de fapt, de...
Cea mai scumpă mașină din lume. De ce a fost vândută cu 16,7 milioane euro
Situaţie îngrijorătoare pe şantierul Autostrăzii A3 Transilvania. Constructorul este, practic, inexistent
Insulele italiene, locuri de „pelerinaj sexual”. Care sunt cele mai vizitate
Gina Pistol, OUT de la emisiune! Șefii de la Antena 1 au luat această decizie...
EXCLUSIV! Adina Buzatu și-a câștigat primii bani din spălat parbrize. Cum a reacționat tatăl său...
ALARMANT! În plină pandemie Rusia a INSTALAT ceva în apropiere de ROMÂNIA. Cât de mare...
Nicolae Ceaușescu, gest RUȘINOS față de Arsenie Boca. De ce l-a amenințat și a făcut...
Toți cei care au WhatsApp trebuie să afle: schimbarea fără precedent se întâmplă acum
Bonus de coronavirus: 2000 DE LEI LUNAR! Cine sunt românii care vor încasa acești bani
10 motive pentru care o femeie căsătorită îşi înşală soţul
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
Familia care controlează una dintre cele mai mari tări şi bogate din lume. Ei au...
Loredana Groza, show pe internet cu posteriorul la vedere în timpul masajului! FOTO
Inchide