CIRCULAȚIE închisă între șoseaua Colentina și strada Doamna Ghica pentru montarea ultimelor elemente metalice ale tablierului de la Pasajul Doamna Ghica

Publicat: 10 02. 2023, 15:14
Actualizat: 10 02. 2023, 16:27
Sursa foto: Primăria Capitalei

În vederea realizării montajului ultimelor elemente metalice ale tablierului de la Pasajul Doamna Ghica, este necesară închiderea circulației vehiculelor pe str. Doamna Ghica de la intersecția șos. Colentina – str. Doamna Ghica până la Aleea Gherase, sensul de mers către Piața Delfinului, informează Brigada Rutieră.

Astfel, se vor institui restricții de circulație în două etape, după cum urmează:

  • începând cu data de 14.02.2023, ora 04:00 până la sfârșitul zilei de 15.02.2023;
  • începând cu data de 19.02.2023, ora 04:00 până la sfârșitul zilei de 22.02.2023.

„După finalizarea lucrării menționate mai sus, se va reveni la restricțiile de circulație actuale.De asemenea, reamintim faptul că trecerea pentru pietoni de pe str. Doamna Ghica, situată în vecinătatea sucursalei băncii Raiffeissen este în continuare DESFIINȚATĂ și va fi redeschisă traficului pietonal după finalizarea lucrărilor din zonă”, informează Brigada Rutieră.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele și indicațiile poliţiştilor rutieri.

De asemenea, pietonilor li se recomandă să traverseze strada doar prin locurile marcate și semnalizate corespunzător sau la culoarea verde a semaforului electric, numai după ce s-au asigurat temeinic, iar intenția lor de traversare a fost observată si înțeleasă de către conducătorii auto.