Clipe de groază pentru un echipaj al Ambulanței din Botoșani. Personalul medical a fost înjurat și amenințat cu toporul de pacientul care solicitase ajutorul

Publicat: 11 07. 2019, 11:53

Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță din Botoșani, care a intervenit la un caz medical în localitatea Cordărenu a trecut, miercuri noaptea, prin clipe de groază în timp ce încercau să acorde ajutor medical unui bărbat băut.

Personalul medical a fost înjurat și amenințat cu toporul de pacientul care solicitase ajutorul.

Polițiștii, chemați la fața locului de echipajul Ambulanței, au reușit să îl imobilizeze pe agresor.

„Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi, au fost sesizați prin SNUAU 112, de către membrul unui echipaj de ambulanță aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în localitatea Cordăreni, cu privire la faptul că un bărbat aflat în stare de ebrietate le adresează injurii și amenințări cu acte de violență, acestora fiindu-le solicitată prezența în acel loc chiar de către bărbatul recalcitrant. Întrucât avea un comportament agresiv la adresa cadrelor medicale și le amenința cu un topor pe care îl ținea în mână, acesta a fost imobilizat și condus la sediul poliției”, se arată într-un comunicat de presă, transmis, joi, de Inspectoratul de Poliție Botoșani.

Bărbatul recalcitrant s-a ales cu dosar penal pentru ultraj și a fost reținut.