Clipe de panică într-un avion care zbura pe ruta Amsterdam-București din cauza unor probleme tehnice. În aeronavă se afla și europarlamentarul Victor Negrescu

Publicat: 18 01. 2023, 17:18
Actualizat: 18 01. 2023, 17:20
Europarlamentarul PSD Victor Negrescu / FOTO - Facebook

Pasagerii care zburau astăzi de la Amsterdam la București cu o aeronavă a companiei olandeze KLM, majoritatea români, au avut parte de momente de panică la zeci de minute de la decolare. În aeronavă se afla și europarlamentarul PSD Victor Negrescu.

Europarlamentarul Victor Negrescu se afla în aeronavă și a precizat ce le-a transmis pilotul pasagerilor la momentul incidentului.

„Sistemul tehnic al aernoavei care permite să circule la temperaturi joase nu mai funcționa”, a spus Victor Negrescu, la Digi24.

Potrivit mărturiilor obținute de stiripesurse.ro, la 45 de minute de la decolare, când aeronava se afla deasupra Germaniei, căpitanul a anunțat pasagerii că, din cauza unor probleme tehnice, trebuie să se întoarcă la Amsterdam.

După revenirea la Amsterdam, pasagerii au putut vedea urmările problemei tehnice invocate de piloți. Într-o imagine transmisă de un pasager se poate observa că unul dintre motoare era să ia foc, urmările fiind vizibile.

Pasagerii se află în continuare la Amsterdam, unde așteaptă să fie preluați de o altă aeronavă, mai transmite sursa citată.

Sursa FOTO: Stiripesurse.ro