Cluj: Un tren a lovit un microbuz. Opt persoane au fost transportate la spital. A fost chemat elicopterul SMURD

Publicat: 16 08. 2021, 13:34
Actualizat: 16 08. 2021, 13:57

This browser does not support the video element.

Un tren expres a lovit luni un microbuz în care se aflau 10 persoane, iar 8 dintre acestea au fost transportate la spital. Impactul s-a produs la pasajul de cale ferată, din localitatea Urişor, comuna Căşeiu. Trenul circula de la Baia Mare spre Cluj-Napoca. S-a activat planul roșu. 

Update:

Un număr de 10 persoane se aflau în dubă, fiind înregistrate 9 victime. Șoferul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale și se află la secția de poliție. 8 persoane au fost transportate la spital.

Șitre inițială

Accidentul a avut loc luni, pe un drum comunal (DC3 – Urişor-Dej), la o trecere la nivel cu calea ferată nemarcată.

Şase persoane sunt transportate la spital. O fetiță de 13 ani a fost transportată cu elicopterul la UPU Cluj, fiind în stare stabilă și conștientă. De asemenea, echipajul SAJ oferă asistență medicală pentru o femeie.

Șoferul microbuzului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În acest moment se află la secția de poliție

Autorităţile clujene au activat Planul Roşu de Intervenţie. Salvatorii intervin cu două autospeciale de stingere, o autospecială de transport personal şi victime multiple, două ambulanţe SMURD şi patru ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.