Coabitarea se mută la Neptun de 1 MAI. Ponta: „Eu stau cu Daciana în vilă, nu cu Băsescu”

Publicat: 01 05. 2013, 14:27
Actualizat: 25 06. 2013, 14:48

Premierul Victor Ponta va merge, miercuri după-amiază, la mare, împreună cu familia sa, pentru a petrece vacanța de 1 Mai, el precizând că nu va sta însă în aceeași vilă de protocol de la Neptun cu președintele Traian Băsescu.

SURPRIZĂ PENTRU MILIOANE DE ROMÂNI. CE AU VĂZUT ÎN ACEASTĂ DIMINEAȚĂ

„Vă asigur că eu stau cu Daciana în vilă. Să nu vă faceți nicio grijă pe această temă, sunt gata să vă invit, ca să stați liniștiți că nu stau cu domnul Băsescu undeva într-o vilă, stau numai cu Daciana”, a spus Ponta jurnaliștilor, după vizita la un centru medico-social din Sectorul 4 al Capitalei.

De asemenea, el a arătat că nu s-a consultat cu președintele Băsescu în privința petrecerii acestei vacanțe. „Nu intră în acordul de coabitare să mă întrebe unde se duce sau să îl întreb eu unde se duce”, a afirmat premierul.

El a mai arătat că vineri va avea și un program oficial la Constanța, unde va inaugura un centru SMURD și va vizita o platformă de exploatare petrolieră de la Marea Neagră.

Totodată, soția premierului, europarlamentarul Daciana Sârbu, a arătat că nu știe dacă familia sa va petrece și Sărbătorile de Paște la mare, deoarece programul acestei vacanțe nu a fost încă stabilit în totalitate.

„Nu am stabilit încă programul tot, probabil că o să aflați cu siguranță ce facem”, a spus Daciana Sârbu.

Ea a spus că masa de Paște a familiei sale va fi una tradițională, care va îmbina toate gusturile, deși pe lângă friptura de miel, prăjituri și cozonaci va fi „în mare parte mâncare sănătoasă”.

Și președintele Traian Băsescu se află pe litoral, el ajungând marți seară, cu un elicopter, în stațiunea Neptun, unde este cazat la vila de protocol.