Compania Wizz Air va folosi, temporar, Aeroportul Internațional Henri Coandă

Publicat: 15 02. 2012, 11:47
Actualizat: 03 07. 2012, 19:31
Wizz Air va opera temporar, patru zboruri, de pe Aeroportul Internațional "Henri Coandă" - Otopeni, potrivit unui comunicat de miercuri al companiei.

Wizz Air va opera temporar, patru zboruri, de pe Aeroportul Internațional "Henri Coandă" – Otopeni, potrivit unui comunicat de miercuri al companiei.

Astfel, în perioada 18 ianuarie – 26 februarie, zborurile Valencia-București, Barcelona-București și Liverpool-București vor fi operate de pe aeroportul amintit anterior. De asemenea, pentru intervalul 19 ianuarie – 27 februarie, zborurile București-Londra vor fi mutate tot pe Aeroportul Internațional "Henri Coandă". Compania a început deja procesul de informare a pasagerilor care și-au rezervat bilete, începând cu data de 14 ianuarie. Decizia a fost luată ca urmare a perturbărilor operaționale înregistrate începând cu 15 decembrie 2007.

Wizz Air operează o flotă de aeronave Airbus A320, din șase baze, pe aproximativ o sută de rute. Compania are zboruri din Polonia, Ungaria, Bulgaria, Croația și România către numeroase destinații din Europa. Wizz Air a intrat pe piața din România în iulie 2006 și a stabilit baza operațională din București în iunie 2007. Wizz Air a anunțat de curând faptul că cea de-a 8-a bază operațională a companiei se va deschide în mai 2008 la Cluj.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro