Concurs regional de limba engleză, în memoria olimpicei Diana Rotaru, decedată în tabără la Bușteni

Publicat: 30 04. 2013, 15:50
Actualizat: 27 09. 2018, 22:56

Prima ediție a concursului regional „Wings from Diana”, destinat elevilor de gimnaziu pasionați de englezăƒ, este organizat la București, în perioada 25-26 mai. Competiția „Wings from Diana” este dedicatăƒ memoriei olimpicei Diana-Elena Rotaru, elevăƒ la Școală nr. 56 (fostăƒ „Jose Marti”) din Capitalăƒ. 
 
Unul dintre copiii excepționali ai României, multiplăƒ premiatÄă la concursurile naționale de matematicăƒ și englezÄă, Diana și-a pierdut viața în împrejurÄări tragice, la începutul acestui an, în tabăƒra de matematicăƒ de la Bușteni. 
 
Concursul regional este organizat de Școala nr. 56 din București, la inițiativa părintilor Dianei, Cristina și Iulian Rotaru. Competiția, la care elevii vor participa gratuit, beneficiazăƒ de susținerea Inspectoratului Școlar al Municipiului București și a Ministerului Educației. 
 
ÎÂŽntrecerea scolarăƒ se va desfăƒșura în ziua de sâmbătăƒ, 25 mai, iar festivitatea de premiere va fi găƒzduităƒ duminică, 26 mai, de Primăƒria Sectorului 2 București. 
 
Laureații vor primi medalii și premii în bani (locurile I, II și III de la fiecare an de studiu). Școala cu cel mai mare punctaj va primi trofeul concursului. Conform regulamentului, clasamentul pe școli se va face pe baza punctajului însumat al primilor cinci elevi, pe fiecare an de studiu. 
 
Detaliile concursului sunt expuse pe site-ul Dianei-Elena Rotaru, www.der56concurs.ro. Mult succes tuturor participanților!