CONFLICT. Incident grav în Capitală! Un șofer a fost înjunghiat după o șicanare în trafic

Publicat: 14 05. 2020, 12:26
Polițiștii caută doi tineri care au înjunghiat un bărbat după un conflict în trafic

Un bărbat din Capitală a fost înjunghiat, joi dimineață, în jurul orei 6.30, pe o stradă din sectorul 2, ca urmare a unei șicanări în trafic. Șoferul a fost atacat de două persoane, care ulterior au abandonat mașina în care se aflau și au fugit.

Surse din Poliție au declarat, pentru Gândul.ro, că, în jurul orei 06.30, a existat un apel la numărul de urgență 112 prin care s-a anunțat că o persoană a fost înjunghiată în spate și a fost transportată, de urgență, la spital. Incidentul ar fi izbucnit după ce inițial, bărbatul înjunghiat a fost implicat într-o șicanare care a degenerat într-un conflict sângeros.

Undeva în apropiere de Piața Sfântul Ștefan, acesta a coborât, iar din celălalt autoturism, înmatriculat în Ilfov, s-ar fi dat jos doi puștani, unul în vârstă de aproximativ 16 ani, în timp ce șoferul părea să fi ajuns, totuși, la vârsta majoratului.

După conflict, agresorii au abandonat mașina în mijlocul străzii

După un schimb de replici, tânărul pasager a scos un briceag și a lovit victima, în spate, în zona lombară. Imediat după ce au realizat ce s-a întâmplat, tinerii au abandonat mașina și au fugit, motiv pentru care sunt acum căutați de anchetatori.

Transportat la spital, bărbatul rănit a fost cusut și a cerut să fie externat pe propria răspundere, după care a mers la Secția 8 Poliție, pentru audieri.