Constanța: Circulația a 22 de trenuri, afectată de furturile de cabluri electrice

Publicat: 15 02. 2012, 10:23
Actualizat: 27 06. 2012, 01:23
Circulația a 22 de trenuri care veneau și plecau de pe litoral a fost afectată, duminică, de furtul unor cabluri electrice din zona Sărulești - Lehliu, trenurile având întârzieri de peste 2 ore, spre nemulțumirea călătorilor.

Circulația a 22 de trenuri care veneau și plecau de pe litoral a fost afectată, duminică, de furtul unor cabluri electrice din zona Sărulești – Lehliu, trenurile având întârzieri de peste 2 ore, spre nemulțumirea călătorilor.

Purtătorul de cuvânt al CFR, Adriana Sorohan, a declarat că hoții au furat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, circa 30 de metri din cablul electric al rețelei CFR în zona Sărulești – Lehliu, circulația a 22 de trenuri fiind afectată. 11 trenuri sunt pe ruta București – Constanța, restul celor afectate de furturi fiind perechile acestora care pleacă din gările de pe litoral.

 Au fost înregistrate întârzieri de peste 200 de minute, acest fapt determinând nemulțumirea călătorilor care veneau de la București. Aceștia au cerut banii înapoi pentru tichetele cumpărate la trenurile rapid, suplimentul de viteză nemaifiind motivat în condițiile în care au făcut de la București la Constanța circa 8 ore.

Și călătorii care trebuiau să plece spre București o vor face, duminică, cu întârziere. Mulți dintre călătorii care urmau să plece cu trenul au ales, în ultimul moment, microbuzele regulate Constanța – București.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro

Â