Constanța: Șofer băut și cu permisul auto suspendat, cercetat după ce a lovit o mașină de poliție

Publicat: 30 09. 2012, 15:32
Actualizat: 28 09. 2018, 13:18

Potrivit unui comunicat al Poliției Județene Constanța, în noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiștii de la Secția 8 Rurală Băneasa s-au sesizat cu privire la faptul că autospeciala Postului de Poliție Adamclisi, care era parcată regulamentar în afara părții carosabile, a fost avariată în urma unui accident, șoferul implicat părăsind locul faptei.

Polițiștii au început cercetările, iar în scurt timp au reușit să-l identifice pe șofer, fiind vorba de un tânăr de 20 de ani, din localitatea Pietreni, județul Constanța.

În urma investigațiilor, oamenii legii au stabilit că tânărul avea permisul ade conducere suspebdat din 14 septembrie, iar în urma testării cu aparatul Drager a rezultat valoarea de 0,86 g/l alcool pur în aerul expirat.

El este cercetat pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibație alcoolică de peste 0,80 mg/l alcool pur în sânge, părăsirea locului accidentului și distrugere.