Copil de 6 ani din județul Sibiu, găsit mort în pat. Tatăl, care l-a agresat în ultima perioadă și a căzut peste el, audiat

Publicat: 04 02. 2022, 16:19
Un copil de 6 ani din județul Sibiu a fost găsit mort în pat / Sursă Foto: Shutterstock - Ilustrativ

Un minor în vârstă de 6 ani din Brădeni, județul Sibiu, a fost găsit mort în pat, vineri dimineața. Tatăl copilului este audiat pentru că există informații că și-ar fi agresat fiul în trecut, iar în urmă cu o zi, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a căzut peste el. În acest caz, autoritățile au demarat o anchetă.

Părintele ar fi sunat, vineri dimineață, la serviciul de urgență și ar fi spus că fiul său, în vârstă de 6 ani, a murit.

Polițiștii de investigații criminale și criminaliștii, împreună cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu s-au deplasat la locuința indicată, în comuna Brădeni, județul Sibiu, unde, într-o cameră, pe un pat, a fost găsit trupul neînsuflețit al minorului, în vârstă de 6 ani.

Trupul copilului decedat a fost preluat și transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzelor decesului. Tatăl este în aceste momente audiat de organele de anchetă.

Potrivit unor surse din anchetă citate de Tribuna, tatăl și-a agresat în mod repetat copilul, iar joi, când se afla sub influența băuturilor alcoolice, a căzut peste copil, fiind luată în calcul ipoteza în care părintele ar fi provocat decesul băiatului.

Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu și se fac cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și încadrării juridice a faptei, pentru aplicarea măsurilor legale în consecință.