Copil de trei ani din București, rănit la grădiniță. „Nu pot să-mi fac un scenariu despre ceea ce s-a întâmplat. Nu am nici cea mai vagă idee”

Publicat: 12 01. 2014, 15:23
Actualizat: 06 02. 2019, 12:58

Tatăl unei fetițe de trei ani din Capitală a reclamat la Poliție că aceasta a venit de la grădiniță cu o tăietură de câțiva centimetri la mandibulă și a avut nevoie de intervenția medicilor, iar incidentul nu a fost semnalat de educatoare, care s-ar fi scuzat spunând că „era în tura de după-amiază”.

Bucureșteanul a povestit, pentru MEDIAFAX, că vineri, în jurul orei 15.00, soția sa s-a dus să ia copilul de la Grădinița „Scufița Roșie”. Acolo, aceasta a observat că fetița avea o tăietură la mandibulă, în zona căreia se coagulase sânge.

„În acel moment, soția mea s-a adresat educatoarei, care s-a scuzat și a spus că nu știe nimic, pentru că ea era în tura de după-amiază. Atunci, soția mea și educatoarea s-au dus la patul unde dormise fiica noastră și au constatat o pată de sânge pe așternuturi”, a relatat părintele copilului.

Copilul a fost dus de părinți la Spitalul „Marie Curie”, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale. Tatăl fetiței a mai spus că „rana a fost dezinfectată, iar apoi cusută cu trei fire”.

„Nu pot să-mi fac un scenariu despre ceea ce s-a întâmplat. Nu am nici cea mai vagă idee”, a adăugat el.

Tatăl a mai spus că în urma incidentului a depus, duminică, o plângere la Secția 14 de Poliție din Capitală, care urmează să stabilească circumstanțele în care s-a rănit sau a fost rănit copilul.

Contactată telefonic, educatoarea de la grădinița unde este înscris copilul a spus că nu dorește să facă niciun fel de declarație.

Oficiali din cadrul Spitalului de Copii „Marie Curie” au precizat, tot pentru MEDIAFAX, că fetița prezenta o plagă contuză mentonieră (leziune la nivelul bărbiei).

„Va reveni peste șapte zile, pentru a i se scoate firele”, au adăugat sursele citate.