Cornel Dinu și-a neglijat tratamentul, este deshidratat și rămâne internat cel puțin până luni

Publicat: 01 10. 2012, 09:38
Actualizat: 03 02. 2019, 08:29

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, și-a neglijat tratamentul prescris de medici, este deshidratat și va rămâne internat la Floreasca, pentru investigații și reechilibrare, cel puțin până luni, au declarat duminică seară, pentru MEDIAFAX, surse medicale.

Potrivit surselor citate, Dinu a acuzat și o stare lipotimică și i se fac perfuzii, pentru a fi hidratat.

Administratorul delegat al FC Dinamo se află într-un salon al Clinicii de chirurgie cardiovasculară de la Floreasca, unde va rămâne sub observație. Totodată, medicii îi fac lui Dinu mai multe analize și investigații.

Cornel Dinu a fost transportat, duminică după-amiază, la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală și internat în Clinica de chirurgie cardiovasculară, după ce a acuzat o stare de rău și a sunat la ambulanță, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanții unității sanitare.

Purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Bogdan Oprița, a precizat, pentru MEDIAFAX, că Dinu a fost adus la spital cu o ambulanță SMURD și internat în secția condusă de medicul Șerban Brădișteanu, cel care l-a operat anterior din pricina problemelor cardiace.

În 12 august 2011, Dinu (64 de ani) a fost supus la Floreasca unei intervenții de by-pass coronarian. Operația de by-pass coronarian este o intervenție de revascularizare folosită pentru a îmbunătăți fluxul sanguin al inimii la pacienții cu afecțiuni severe ale arterelor coronariene.

În 19 iulie 2011, administratorul delegat al FC Dinamo a făcut miocardic acut, fiindu-i montat un stent.