EXCLUSIV | Criminologul Dan Antonescu, despre cazul Danielei Crudu: Singura greșeală e că nu a învățat nimic din experiența anterioară / O femeie care acceptă să fie lovită va ajunge să considere că așa e viața normală

Publicat: 12 02. 2020, 13:11
Actualizat: 12 02. 2020, 18:33

This browser does not support the video element.

Expertul criminolog Dan Antonescu a afirmat la Gândul Live că singura greșeală a Danielei Crudu, victimă a violenței domestice, este că nu a învățat mare lucru din experiența trecută, când a fost agesată periodic de fostul iubit fotbalist: „O femeie care acceptă să fie lovită, să fie umilită va ajunge să considere că asta e viața normală. ”, susține Dan Antonescu.

Criminologul Dan Antonescu trage un semnal de alarmă în contextul în care în spațiul public au apărut afirmații scandaloase referitoare la faptul că Daniela Crudu „ar merita” să fie bătută: „Cum să spui că e în regulă să o bați pe Daniela Crudu?”.

Dan Antonescu a afirmat, prezentând o latură psihologică a cazului, că motivul pentru care Daniela Crudu este hotărâtă să nu depună plângere penală pe numele iubitului croat ar putea fi existența unor sentimente. Totuși, criminalistul consideră că absența plângerii este o problemă.

Daniela Crudu a fost audiată de polițiști și a anunțat că nu va formula plângere împotriva iubitului gelos, care a bătut-o.

Daniela Crudu a sunat la 112, duminică la 5.30 dimineața, pentru a reclama că iubitul ei croat o bate. Ulterior, asistenta TV a ajuns la spital în stare gravă.