Cristian Țânțăreanu a dezvăluit de ce avere dispune: „20-30 de milioane de euro”

Publicat: 02 06. 2021, 22:56
Cristian Țânțăreanu / Sursă Foto: YouTube, captură

Afaceristul Cristian Țânțăreanua a dezvăluit în emisiunea „40 de întrebări”, moderată de Denisa Rifai, că încă îi este frică de foamete, din cauza lipsurilor din copilărie, deși e milionar în euro.

Țânțăreanu a sărit peste unele întrebări legate de bani, însă a răspuns fără menajamente când a fost chestionat în legătură cu averea personală, ținând să menționeze că este vorba, de fapt, despre averea întregii familii.

Deține un SPA de 7 milioane de euro

„Cred eu, 20-30 de milioane de euro, ținând cont că SPA-ul e vreo 6-7 milioane, lucrarea asta în care am băgat 6 milioane, casele, terenurile care mai sunt. Fiecare casă a copiilor e de la 600.000 de euro la prețurile de azi. N-am fost niciodată printre cei mai bogați. Era aiureală când spuneam 70 de milioane de euro, nici vorbă”, a spus Țânțăreanu.

Afaceristul spune că personal nu deține nimic din averea familiei.

„Eu din averea familiei nu am nimic. Fiecare din familie are bucăți, să aibă acolo, de un salam. Fiecare are casa lui, probabil fiecare gândește că a luat mai mult sau mai puțin”, a mai dezvăluit afaceristul.

Cum folosește banii

Țânțăreanu a mai afirmat că nu este o persoană care cheltuie foarte mulți bani.

„Eu sunt pensionar, nu milionar. Știind că vin aici și pot să plătesc vreo amendă, cred că mi-a pus nevasta vreo 100, 200, 300 de lei. Nu port niciodată bani la mine, că eu nu cumpăr eu, nici nu știu… Bani lichizi nu am avut niciodată. În contul firmei or fi niște bani, câteva sute de mii de euro. Dar toți banii mei îi investesc. Orice ban de la noi pleacă imediat, ceea ce nu e bine, că vine o boală de inimă, un cancer și ai nevoie iute… Dar am la cine să mă împrumut ca să scap cu viață”, a afirmat milionarul.

Afaceristul a mai spus că nu este aventurier în afaceri: „Nu mă aventurez, ceea ce fac îmi face plăcere. Am avut noroc, mi-au adus și ceva parale. Dar nu vorbim de un imperiu financiar”.