CRIZĂ de gelozie. Un bărbat a fost incendiat de fostul soţ al iubitei sale

Publicat: 08 04. 2020, 15:15
Foto: Shutterstock

Un bărbat din Gura Râului, judeţul Sibiu, a încălcat ordinul de protecţie prin care nu avea voie să se apropie de fosta soţie, s-a certat cu ea şi apoi a aruncat cu diluant şi l-a incendiat pe actualul iubit al femeii. Agresorul a fost arestat preventiv.

Potrivit unui comunicat transmis de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Ion Veştemean, în noaptea de luni spre marţi, G.M.C. s-a certat la telefon cu soţia, de care era despărţit. Femeia locuia de anul trecut la un alt bărbat, la Gura Râului.

De altfel, Judecătoria Sibiu emisese un ordin de protecţie prin care bărbatul nu se putea apropia la mai puţin de 100 de metri de soţia lui.

Enervat de scandalul la telefon şi beat fiind, G.M.C. a luat o sticlă cu diluant şi a mers la locuinţa unde stătea femeia, a sărit poarta şi a intrat în casă. Femeia s-a speriat şi a fugit.

G.M.C. l-a stropit pe iubitul fostei soţii cu diluant, dar din greşeală diluantul a ajuns şi pe el. Apoi, i-a dat foc bărbatului, cauzându-i arsuri la cap, corp, braţe şi picioare.

G.M.C. a fost reţinut pentru 24 de ore, iar azi Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a sesizat Tribunalul Sibiu cu propunere de arestare preventivă a acestuia pe o perioadă de 30 de zile pentru tentativă de omor.