CUM ARATĂ STADIONUL NAȚIONAL CU 15 ZILE ÎNAINTEA MECIULUI CARE AR FI TREBUIT SĂ SE JOACE CU ARGENTINA. GALERIE FOTO + VIDEO

Publicat: 23/04/2012, 19:30
Actualizat: 23/04/2012, 21:17

UPDATE8.44 Argentina nu mai vine.

Pe Stadionul Național se fac ultimele pregătiri înainteaamicalului de lux cu Argentina. „Ne vedem aici, pe 10 august lainaugurare să vedem cum funcționează” a promis primarul general alCapitalei, Sorin Oprescu.

Luni, pe mai puțin de un sfert din teren gazonul a fost dejamontat. Stivuiți, zece baloții de gazon iarbă șteptau să fieîncărcați într-o mașinuță specială care să-i întindă pe sratul denisip.

Întinsă, fiecare fâșie de gazon se mai netezea , se curăța și sespală cu jet de apă. ” Trebuie să-și revină că a stat strînsă.Baloții ăștia ajung doar pentru această noapte. Pe drum sunt altecamioane frigorifice care aduc gazonul. Mirosul înțepător e de laîngrășământul pentru iarbă. Mirosul dispare” au dat specialiștiiexplicații. Primarul general mai are însă o dilemă. Ce culoare săaibă spațiul dintre gazon și tribune. Oprescu ar vrea ca acesta săse asorteze cu scaunele dar nici să nu dea rău cu verdele ierbii.”Emult cărămiziu jos. Să faceți o simulare și să mi-o arătați” le-acerut Oprescu. După culoarea covorului elastic care va înconjuraterenul de joc, primarul s-a mai interesat dacă la mâna curetă dela scări s-a mai dat cu vopsea și dacă până marți seră se punegazon pe jumătate de stadion.

După cum a explicat directorul Direcției Investiții din cadrulPrimăriei Capitalei, Bogdan Hreapcă „a mai rămas de turnat un stratde asphalt pe porțiunea dintre gazonul terenului și tribune. Pesteacesta se va pune un covor elastic, așa cum există la locurile dejoacă amenajate pentru copii. De obicei pe acestă porțiune, la altestadioane există zgură”.

Ionuț Lupescu:”Sunt sigur că Argentina va veni cu ceimai în formă jucători”

Directorul Federației Române de Fotbal, Ionuț Lupescu este sigur căamicalul cu argentina se va juca pe 10 august și că oaspeții voraduce cei mai în formă jucători.

„E vorba de anumite șicane pe care e normal ca ei să le facăindirect. Ei au anumite probleme acum, nu s-au calificat în finalaCopei America, iar în sera asta probabil vor schimba și antrenorul.În aceste condiții există o anumită presiune din partea echipelormari, Real Madrid și Barcelona să-și țină jucătorii în pregătiri,dar 10 august este o dată oficială de care federația argentinianăpoate profita pentru a aduce cei mai buni jucători pe care îi are.Noi avem un contract ferm cu ei și din punctual ăsta de vedere nu enici o problemă, cel mai important e piticul ăla, pe care toatălumea îl place, Messi. Doar să nu fie bolnav sau altceva, dar eusunt sigur că Argentina va veni cu cei mai în formă jucători” aspus Ionuț Lupescu

Oprescu : „Nu stăm cu fundul pe cămașă”

Primarul general, Sorin Oprescu a ținut să precizeze căStadionul Național va fi finalizat în întregime până la meciul cuArgentina.

„Până pe 10 august finalizăm toate funcțiunile. Nu este adevăratcă după meciul cu Argentina se vor mai executa lucrări la StadionulNațional așa cum spun gurile rele.Nu stăm cu fundul pe cămașă.Trecem la dotarea cabinetelor medicale și a cabinetului antidrog.Ne preocupăm de intrări și ieșiri, de liniile speciale care săaducă spectatorii la stadion, de mici amenajări la intrarea dinspreBulevardul Basarabia”. A spus Sorin Oprescu.

Reprezentatul UEFA la București s-a declarat mulțumit de modulcum arată stadionul și a precizat că pentru el este importantăfinala din 2012 și modul în care va funcționa stadionul.

ŞOC! Bărbatul celebru adorat de întreaga ţară a violat o adolescentă de 16 ani. Mama...
EI au câștigat Asia Express! S-a aflat înainte de finală: „A ieșit o întreagă...”
FOTO. Nepoata lui Petre Roman, apariție controversată în costum de baie!
Alimentul-minune care repară ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Gigi Becali, martor la tentativa de asasinat asupra lui Nuțu Cămătaru! Cine ar fi încercat...
Cercetătorii au dezvoltat medicamentul pentru diabetul de tip 1, care ar putea înlocui clasica injecţie
Trecerea de la cutie manuală la cutie automată. Avantaje și dezavantaje
BANCUL ZILEI – O blondă dotată, pe plajă la nudiști, intră în vorbă cu doi...
Africa de Sud a detectat o nouă variantă de coronavirus. B.1.1.529 are un număr mare...
EI au câștigat Asia Express! S-a aflat înainte de finală: „A ieșit o întreagă...”
Cât de MARE trebuie să fie? Răspunsul care îi LINIȘTEȘTE pe mulți bărbați
ASOCIAȚIA Corinei MARTIN și-a dat SFÂRȘITUL OBȘTESC, îngropată în DATORII!
Au fost prinși cu serialul „Squid Game” în Coreea de Nord. Ce a urmat e...
Carantină obligatorie timp de 14 zile. Măsura ȘOC anunțată de Alexandru Rafila
Veste cumplită pentru toată România. Un ministru din noul Guvern a recunoscut chiar acum
Doliu în lumea modei! S-a stins din viață la doar 41 de ani, după o...
Schimbări majore pe piaţa RCA pentru şoferi. Preţurile de acum vor fi istorie
În urmă cu 15 ani, dădea cu mopul într-un Lidl din Germania, iar acum conduce...