Cum încearcă AEP să aducă tinerii la vot: „Dă un refresh la fază gen votează”

Publicat: 14 11. 2012, 16:33
Actualizat: 21 03. 2017, 23:12

Autoritatea Electorală Permanentă lansează oficial, joi, o campanie de promovare a prezenței la vot pentru tineri, intitulată „Dă un refresh la fază gen votează”, scopul fiind conștientizarea importanței implicării în procesul de votare.

AEP precizează că lansarea campaniei are loc joi la ora 14.00 la librăria Cărturești din strada Pictor Arthur Verona nr.13-15.

Campania este intitulată „Dă un refreș la fază gen votează” și se adresează în mod special tinerilor, cu intenția de a conștientiza importanța implicării „în acest proces democratic”.

„Într-o serie de patru clipuri tehnice vom prezenta alegătorilor toate informațiile relevante referitoare la procedura de vot. Această campanie vine în continuarea demersurilor făcute de Autoritatea Electorală Permanentă în ultimii ani în vederea conștientizării de către generația tânără a importanței votului. În acest sens, Autoritatea Electorală Permanentă a dezvoltat site-ul primulvot.ro și a realizat o serie de întâlniri cu tinerii în medii liceale din București și din restul țării. Sperăm ca, prin acest demers, electoratul să fie corect informat cu privire la acest proces extrem de important”, se arată într-un comunicat AEP remis miercuri agenției MEDIAFAX.