Cursă aeriană Londra – Cluj, redirecționată la Târgu Mureș din cauza unei furtuni

Publicat: 20 05. 2013, 16:18
Actualizat: 03 07. 2013, 18:32

O cursă aeriană a companiei Wizz Air pe ruta Londra – Cluj-Napoca a fost redirecționată, luni după-amiază, la Târgu Mureș, din cauza unei furtuni înregistrate în zona aeroportului clujean, iar cei peste 150 de pasageri sunt transportați cu mașini la Cluj-Napoca, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de reprezentanții Aeroportului Internațional „Transilvania” din Târgu Mureș, o aeronavă Wizz Air de la Londra-Luton, cu destinația Cluj-Napoca, a fost redirecționată la Târgu Mureș din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile de la Cluj, unde era furtună.

Aeronava a aterizat la ora 13.43 pe Aeroportul „Transilvania” din Târgu Mureș, de unde cei 152 de pasageri, între care patru copii, au fost transportați cu mașini la Cluj-Napoca.

Reprezentanții Aeroportului din Târgu Mureș au mai informat că la ora 12.00 a decolat cursa aeriană Wizz Air spre Londra, ai cărei 160 de pasageri așteptau în aerogară din cursul dimineții de luni, după ce aeronava, care trebuia să plece la 6.40, a avut o defecțiune. Avionul a fost înlocuit cu unul venit de la Budapesta.

Ulterior, defecțiunea primei aeronave a fost reparată, iar avionul a decolat la 14.06 spre Bologna, mai precizează reprezentanții Aeroportului din Târgu Mureș.