Daily Mail: Madeleine a murit în urma unei supradoze de somnifere

Publicat: 15 02. 2012, 10:26
Actualizat: 06 03. 2012, 11:53
Madeleine McCann - micuța britanică de 4 ani, dată dispărută de părinții ei în timpul vacanței de la Lisabona - a murit în urma unei supradoze de somnifere, relevă noile analize efectuate de specialiști în acest caz.

Madeleine McCann – micuța britanică de 4 ani, dată dispărută de părinții ei în timpul vacanței de la Lisabona – a murit în urma unei supradoze de somnifere, relevă noile analize efectuate de specialiști în acest caz, informează, vineri, Daily Mail.

Potrivit ziarului France Soir, raportul efectuat de autoritățile portugheze conține analizele fluidelor descoperite în portbagajul mașinii închiriate de Kate și Gerry McCann, care "demonstrează că fetița a înghițitit medicamente, fără îndoială somnifere, în cantități mari".

Experții britanici și-au exprimat îndoielile în legătură cu noile acuzații, spunând că fluidul are numai o potrivire parțială cu ADN-ul Madeleinei, iar mostra nu este destul de conclusivă pentru a determina prezența medicamentelor.

Noile descoperiri susțin teoriile din Portugalia, potrivit cărora soții McCann sunt implicați în moartea fiicei lor și în ascunderea trupului acesteia.

"Noi nu repetăm zvonuri din alte ziare. Aceasta nu este o teorie, ci un fapt dovedit de autoritățile portugheze. Este bine să pui în față teorii și opinii, însă, în final, acest caz va fi decis pe baza dovezilor. În calitate de jurnaliști, am încercat să stabilim ce dovezi sunt disponibile", a relatat o sursă din cadrul publicației France Soir.