Dan Tudorache și-a recunoscut, în sfârșit, înfrângerea: “Plec din funcția de primar cu inima împăcată!” Mesaj pentru Clotilde Armand, edilul ales al Sectorului 1

Publicat: 29 10. 2020, 14:37
Actualizat: 29 10. 2020, 14:39
Dan Tudorache și Clotilde Armand

Dan Tudorache a postat, joi, un mesaj pe Facebook prin intermediul căruia a anunțat că părăsește fotoliul de primar al Sectorului 1 cu inima împăcată. Totodată, fostul edil i-a urat succes celei care îl va înlocui în funcție, Clotilde Armand.

Clotilde Armand își poate prelua, în sfârșit, mandatul, potrivit deciziei luată de Tribunalul București. Dan Tudorache a recunoscut, într-un final, validitatea alegerilor din Sectorul 1, în ciuda “neregulilor și fraudei” care ar fi avut loc, ocazie cu care a transmis și un mesaj.

În pofida neregulilor și fraudei, mă înclin în fața deciziei justiției române, de a recunoaște validitatea alegerilor din sectorul 1.

Părăsesc astăzi funcția de primar al sectorului 1 cu inima împăcată, convins că am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru binele locuitorilor.

Îi doresc mult succes doamnei Clotilde Armand în mandatul domniei sale„, a scris Dan Tudorache, joi, pe pagina sa de Facebook.

Daniel Tudorache și-a recunoscut înfrângerea. Ce mesaj a transmis Clotilde Armand

Pe 27 octombrie, Tribunalul București a decis să îi valideze mandatul lui Clotilde Armand de primar al Sectorului 1 din București. Instanța a respins apelurile formulate împotriva validării mandatului candidatului USR PLUS, după alegerile locale din 27 septembrie.

După o lună de zile de la alegerile locale câștigate democratic de mine prin votul cetățenilor din Sectorul 1, Tribunalul București a respins astăzi toate cele 125 de contestații depuse de: fostul primar PSD, actuali consilieri PSD, de rudele acestora și de angajați ai Primăriei Sector 1. Astfel, alegerea mea în fruntea Primăriei Sector 1 a fost validată definitiv. Stimați cetățeni ai Sectorului 1, de astăzi sunt primărița Dvs. Începem treaba!”, a scris, imediat după aflarea deciziei, pe contul de Facebook, Clotilde Armand.