Dăncilă și-a făcut cont nou pe Facebook. Premierul a debutat cu un citat din Churchill: „Succesul nu e final, esecul nu e fatal”

Publicat: 07 06. 2019, 08:08

Postarea premierului începe cu un citat din Winston Churchill: „Succesul nu e final, eșecul nu e fatal: ceea ce contează e curajul de a continua”.

„Din dragoste și responsabilitate pentru România, e momentul să ne aducem aminte de rațiunile care ne-au făcut să ne implicăm pentru acest viitor al construcției, și nu cele ce ne despart. Sunt absolut convinsă că ne dorim cu toții binele acestei țări. Din respect pentru români, noi, politicienii, avem datoria dialogului și a consensului, a maturității politice și a acțiunilor responsabile. În ceea ce mă privește, vă asigur pe toți că voi face tot ce-mi stă-n putință să readuc agenda publică pe traseul normalității, al decenței și al asumării, pentru stabilitate și coerență politică și guvernamentală”, a scris Viorica Dăncilă, pe Facebook.

Premierul a anunțat că va folosi noul cont de Facebook pentru a comunica cu oamenii. „De astăzi mă puteți găsi și aici, pe această pagină. Îmi doresc dialog și construcție, cu și pentru oameni”, se arată în finalul postării.