Daniel Ghiță, atac devastator la adresa lui Nicușor Dan: “Un golan de cartier. Este liber să candideze la Rahova! DNA, dormi?” Pe cine susține sportivul în lupta pentru fotoliul de primar al Capitalei

Publicat: 23 09. 2020, 14:51

Daniel Ghiță s-a enervat grav pe Nicușor Dan, după ce acesta a jignit-o pe Gabriela Firea și a numit-o “panaramă”. Pe contul personal de Facebook, luptătorul K1 l-a făcut praf pe cel care visează să devină primarul Capitalei după alegerile din 27 septembrie.

Daniel Ghiță l-a sfătuit pe Nicușor Dan să candideze la Rahova, pentru că limbajul lui este al unui “golan de cartier”, nicidecum al unui pretendent la Primăria Capitalei.

Nicușor Dan ( zis Plicsusor Ban>>) o insultă, public, pe Gabriela Firea: o face Panaramă! Așa fac golanii de cartier, nu unul care dorește sa devină Primar!

Ne explică, citez: că nu vrea să vadă fetița lui cum o panaramă ajunge vedetă!>>

Unul care face trafic de influență și deschide 400 de procese și le retrage pe ultima sută de metri! Este liber să candideze la Rahova?! #DNA, dormi? Nu este legea egală pentru toți?

Nu cred că băiatul meu sau băieții lui Gabriela Firea doresc să vadă așa ceva la TV!

Așa om să fie exemplu pentru copiii noștri? Copiii nostri nu trebuie să vadă la TV unul care face trafic de influența și jignește grosolan femei!

Tu, Nicușor plicușor>>, locul tău nu este la periferie, e la pușcărie! #DNA sper că aplici legea, nu selectiv.

A dormit Nicușor cu câinele>> prea mult în parc și i-ai luat puricii?”, este prima parte a mesajului postat de Daniel Ghiță.

Daniel Ghiță, alături de Gabriela Firea la alegerile din 27 septembrie

În continuare, luptătorul a anunțat că, deși nu este fan al PSD-ului, o susține pe Gabriela Firea în lupta pentru fotoliul de primar al Capitalei.

De azi sunt fratele mai mic a doamnei PrimarGeneral #GabrielaFirea!

Este în #FIREA omului să nu suportăm nedreptatea!

Este în #FIREA omului să fim umani, să iubim femeile și sa le respectăm!

Este in #FIREA mea să iau atitudine!

PS: Postaciilor de la USR și PNL. Nu va mai chinuiți sa explicați ca sunt PSD-ist, că nu sunt! Sunt bărbat, nu laș ca voi! Când văd nedreptate, mă implic pentru om, nu pentru partidul politic!

Alături de #GabrielaFirea!

Dați share masiv, să vadă hahalerele serviciilor, că nu mai păpam campania de dezbinare a poporului român!”, este finalul mesajului postat de Daniel Ghiță pe contul personal de Facebook.