David Beckham, devastat de decesul bunicii sale

Publicat: 11 11. 2013, 15:12
Actualizat: 28 07. 2014, 19:23

Bunica lui David Beckham, Peggy West, a murit vineri, la vârsta de 85 de ani, în urma unui atac cerebral, fostul fotbalist declarându-se „absolut devastat” de decesul acesteia, informează dailymail.co.uk.

Pentru a trece peste acest moment dificil, fostul fotbalist englez a decis să își petreacă sfârșitul de săptămână în mijlocul familiei sale. Astfel, David Beckham a ieșit sâmbătă cu cei trei fii ai săi – David, Romeo și Cruz – la meciul de rubgy susținut de echipa Angliei și cea a Argentinei pe stadionul Twickenham din Londra.

David Beckham era foarte apropiat de bunicii săi. În copilărie, în timp ce tatăl său era la serviciu, David obișnuia să își petreacă zilele de sâmbătă în casa din Londra a bunicilor săi.

De asemenea, în urmă cu zece ani, David Beckham a fost însoțit de bunica lui la Palatul Buckingam, unde i-a fost acordat Ordinul Imperiului Britanic.

Bunicul lui David Beckham, Joseph West, a decedat în anul 2009.

David Beckham, în vârstă de 38 de ani, s-a căsătorit cu Victoria Adams, fostă componentă a formației Spice Girls, în 1999. Cei doi au patru copii, Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David și Harper Seven.