De la coadă la cap: Stradă asfaltată care se termină într-un câmp, cu o trecere de pietoni / Explicația primarului din Piatra Neamț – FOTO

Publicat: 30 10. 2019, 18:33

This browser does not support the video element.

Strada asfaltată se înfundă la marginea muntelui Pietricica. Are și marcajele trase, dar nu duce nicăieri.

Acolo unde se termină asfaltul a fost trasată și o trecere de pietoni.

Primarul orașului Piatra Neamț, Dragoș Chitic, scrie pe Facebook că strada a fost modernizată în cadrului unui proiect ce ține de modernizarea cartierului Pietricica, acolo unde este strada.

„Din categoria: «Dacă faci, de ce faci? Dacă nu faci, de ce nu faci?» !O stradă din Piatra-Neamț, pe care am modernizat-o în acest an – strada Sînzienelor, a stârnit mare vâlvă. Am mai spus și repet: întregul cartier Pietricica va fi modernizat etapizat. Conform programului, din cele 16 străzi ale cartierului Pietricica, anul acesta am modernizat trei: Begoniei, Orhideelor și Sînzienelor, urmând să continuăm etapizat modernizarea celorlalte străzi”, scrie Dragoș Chitic.

Potrivit acestuia, cartierul respectiv este în plină dezvoltare, iar decizia de asfaltare a fost luată și după mai multe sesizări venite de la localnici.

„Conform proiectului, strada Sînzienelor se intersectează la capătul dinspre muntele Pietricica perpendicular cu strada Pietrelor, o stradă care va fi modernizată în perioada următoare, după ce se vor concretiza intențiile de construire a caselor”, susține primarul Chitic.

Foto: Dragoș Chitic / Facebook