Decizia judecătorilor în cazul criminalei de la metrou. Ce a făcut femeia la scurt timp după ce a ajuns la închisoare

Publicat: 05 01. 2018, 14:17
Actualizat: 05 01. 2018, 14:22

Judecătorii Tribunalului București au decis, vineri, prelungirea mandaului de arestare pentru Magdalena Șerban, femeia acuzată că ar fi ucis o tânără de 25 de ani, în decembrie, împingând-o în fața metroului, în stația Dristor 1.

Astfel, Magdalena Șerban va rămâne încarcerată în Penienciarul Jilava încă 30 de zile. Decizia poate fi contestată.

La scurt timp după încarcerare, în luna decembrie a anului trecut, Magdalena Șerban ar fi amenințat cu moartea două angajate ale Spitalului Penitenciar Jilava.

„E vorba de amenințare. Ea era în cameră. În data de 18 decembrie, persoana privată de libertate în vârstă de 36 de ani, arestată preventiv sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat, fără un motiv anume, a adresat injurii și amenințări cu moartea asupra două agente supraveghetor de pe secția de deținere. Conform dispozițiilor legale, s-a procedat la anunțarea conducerii unității, a judecătorului de supraveghere a privării de libertate, Parchetului de pe Tribunalul Ilfov pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, conform art 275 Cod Penal. E vorba de mijloace de comunicare directă”, a declarat Denisa Ene, reprezentant al Penitenciarului Jilava, pentru MEDIAFAX.