„Deputatul-mitralieră” cere bani pentru renovarea Casei Poporului, după ce apa a fost scoasă cu găleata din clădire FOTO

Publicat: 17 05. 2018, 15:40
Actualizat: 25 03. 2019, 23:07

Deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, a cerut, joi, investiții pentru a renova Casa Poporului, după ce în restaurantul parlamentului a început să plouă, iar cei care se ocupă de administrarea clădirii au apelat la o găleată pentru a colecta apa.

„Este o clădire foarte mare, o clădire care nu s-a mai umblat la ea și n-a mai fost reparată, eu zic, de foarte mulți ani, cred că sunt 20 și ceva de ani că nu am văzut că s-a reparat pe aici nimic. Așa cum spunea și o colegă de aici de lângă mine sunt multe spații inutile, sunt greu de întreținut și greu de curățat. Ar trebui foarte mulți bani băgați ca să fie întreținută o astfel de clădire. Probabil că acest semnal de alarmă a fost făcut foarte bine.(…) Clădirea asta este vizitată de foarte multă lume, am înțeles că este a doua clădire ca mărime din lume după Pentagon. Lumea vine să o viziteze, se fac și filme mai nou pe aici. (…)E urât să intri într-o clădire de genul ăsta în care vine toată lumea și tu să arați că ba curge apa, ba cad cărămizi”, a spus Cătălin Rădulescu.

Deputatul PSD mai spune că alocarea unor fonduri pentru renovarea Casei Poporului nu va afectat alte investiții, precum cele din spitale sau școli.

SURSĂ FOTO: Facebook / Adrian Dohotaru