DESCINDERI ÎN TIMIȘ. Sunt vizate persoane suspectate că fac parte dintr-o grupare de furt de cereale

Publicat: 14 05. 2012, 15:08
Actualizat: 14 05. 2012, 15:44

Mai multe descinderi au loc, miercuri dimineață, la locuințele unor persoane suspectate că fac parte dintr-o grupare de furt de cereale din județul Timiș, printre care șoferi de camioane și o femeie de serviciu de la Moara Carani, prejudiciul produs, în trei luni, ajungând la 500.000 de lei.

Potrivit șefului DIICOT Timișoara, Mircea Andreț, cei implicați în grupare au reușit să câștige, în doar trei luni, 500.000 de lei, din furtul de cereale de la Moara Carani, cea mai mare din județul Timiș.

Andreț spune că tir-urile goale intrau noaptea, între orele 23.00 și 1.00, în Moara Carani, iar paznicii aveau grijă ca nimeni să nu îi deranjeze pe șoferii care încărcau cerealele. Marfa era transportată la o societate din localitatea Pesac, județul Timiș, care achita, de altfel, și contravaloarea încărcăturii.

Șeful DIICOT Timișoara a mai spus că o femeie de serviciu de la Moara Carani avea un rol important în această operațiune. Ea îi anunța pe șoferi când urmau să aibă loc controale.

La ora transmiterii acestei știri, perchezițiile sunt în desfășurare, iar până în prezent mai multe persoane au fost ridicate și duse pentru audieri la sediul DIICOT din Timișoara.