Descoperire macabră în județul Iași. Ce a scos la suprafață Prutul la 300 de metri de locul unde un bărbat a fost găsit înecat

Publicat: 06 08. 2017, 10:42
Actualizat: 06 08. 2017, 17:14

Serviciile de intervenție au fost anunțate printr-un apel la 112 că pe râul Prut plutește un cadavru, în zona localității Bran,comuna Golăiești.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a intervenit cu o autospecială cu scafandri, o barcă, un echipaj EPA SMURD și șapte subofițeri din cadrul ISU Iași.

„Am fost sesizați că pe Prut plutește un cadavru în dreptul localității Bran din comuna Golăești. La scurt timp după ce corpul a fost scos din apă, la 300 de metri în amonte a fost găsită încă o persoană. Este vorba de doi bărbați de aproximativ 40 ani, respectiv 30 ani. Nu se știe momentan de cât timp se aflau în apă. Cei doi nu au acte de identitate asupra lor”, a declarat maior Silvia Bolohan, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași.

Polițiștii din cadrul IPJ Iași au deschis o anchetă și fac cercetarea la fața locului pentru a stabili identitatea victimelor și pentru a afla ce s-a întâmplat.

De asemenea, au fost solicitate și forțe ale Poliției de Frontieră.