Descoperire macabră în Satu Mare: Cadavrul unui bărbat de care erau legate două găleți cu nisip, găsit într-o fântână

Publicat: 17 10. 2019, 13:29

Reprezentanții IPJ Satu Mare au declarat, joi, că fac cercetări într-un dosar de omor, după ce au fost sesizați, miercuri că într-o fântână din localitatea Cămârzana a fost descoperit cadavrul unui bărbat.

„În cauză sunt suspiciuni de omor astfel că polițiștii efectuează cercetări sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare pentru a stabili împrejurările comiterii faptei și totodata pentru identificarea persoanei găsite decedată”, au au declarat reprezentanții IPJ Satu Mare.

Primarul comunei Cămârzana, Florin Ionici, a declarat, joi, corespondentului Mediafax că bărbatul este un localnic de peste 80 de ani care a fost dat dispărut în luna noiembrie a anului trecut.

„A fost descoperit cadavrul într-o fântână nefolosită. O mână și un picior erau legate cu sârmă de două găleți cu nisip, ca să fie scufundat în apa fântânei, să meargă la fund. Poliția cercetează, sunt audiate mai multe persoane, nu știm dacă a fost omorât înainte de a fi aruncat în fântână”, a a declarat edilul.