Director din Primăria Eforie, prins cu avere nejustificată. Suma este de aproximativ 1,3 milioane de lei

Publicat: 17 02. 2022, 12:00

Agenţia Naţională de Intergritate (ANI) a depistat că Daniel Manea, director din Primăria Eforie, nu poate justifica o avere de peste 1,3 milioane de lei.

Conform News.ro, Agenţia Naţională de Intergritate (ANI) a depistat niște diferenţe nejustificate între averea dobândită şi veniturile realizate, în cuantum total de 1.857.276,76 de lei la un director executiv din Primăria Eforie, un consilier la Garda forestieră Rm. Vâlcea şi la un fost comisar la Garda Naţională de Mediu Constanţa.

În ceea ce îl privește pe Daniel Manea, director executiv al Direcţiei Administrarea Domeniului Public şi Privat din cadrul Primăriei Oraşului Eforie, ANI a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de 1.337.528 de lei între averea dobândită şi veniturile realizate.

În plus, la Gheorghe Doru Epure, consilier în cadrul Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic şi de Vânătoare Rm. Vâlcea/ Garda Forestieră Râmnicu Vâlcea, diferenţa între venituri şi avere este de 314.486,76.

Al treilea caz este cel al unui fost Comisar la Garda Naţională de Mediu – Comisariatul Judeţean Constanţa, Valeria Ghinea, unde ANI a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de 205.262 de lei între averea dobândită şi veniturile realizate.

Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Comisiile de cercetare a averilor din cadrul Curţilor de Apel Constanţa şi Craiova, urmând să se înceapă controale cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate.