Doi bulgari s-au bătut în clubul Bamboo din București

Publicat: 12 05. 2013, 15:54
Actualizat: 07 07. 2016, 21:41

Doi tineri bulgari s-au bătut după ce au băut toată noaptea de sâmbătă spre duminică, în clubul Bamboo din București. Unul dintre ei a ajuns la spitalul Floreasca, după ce a fost lovit în față cu un pahar. Rănile sale nu sunt grave, el fiind externat și dus la Poliție, pentru audieri.

Cei doi sunt audiați acum la secția 7 de Poliție, victima hotărându-se să depună plângere, după ce inițial refuzase acest lucru.

Cei doi bulgari se cunoșteau, cel mai probabil, și băuseră împreună, după primele cercetări ale polițiștilor. Amândoi bulgarii sunt și acum în stare de ebrietate, iar polițiștii îi audiază în prezența unui translator autorizat.

Cetățeanul bulgar care a început bătaia va fi cercetat în stare de libertate, a declarat pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Alexandru Niculae.

„Cetățeanul bulgar care s-a bătut cu un conațional într-un club din Sectorul 2 al Capitalei, lovindu-l în zona feței cu un pahar, va fi cercetat în stare de libertate, pentru loviri și alte violențe”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Capitalei, cei doi cetățeni bulgari au început să se certe din cauza unei tinere, însă conflictul a escaladat și unul dintre aceștia l-a lovit pe celălalt cu un pahar în zona feței.