Doi morți în urma unui atac armat în Los Angeles. Un copil de trei ani, prins în tragicul eveniment

Publicat: 25 07. 2022, 10:18

This browser does not support the video element.

Două persoane au fost ucise și alte cinci au fost rănite în urma unui atac armat care a avut loc într-un parc din Los Angeles, unde mai multe maşini au fost implicate.

Atacul armat s-a petrecut într-un parc din Los Angeles, din comunitatea San Pedro. Se presupune că mai mulți agresori ar fi fost implicați.  Zvonurile spun că cearta a plecat de la două persoane, a declarat căpitanul de poliție din Los Angeles.

Patru persoane au fost internate în stare gravă, a transmis departamentul de poliție din zona portului Los Angeles.  Căpitanul de poliție din Los Angeles, Kelly Muniz, a declarat la o conferință de presă că „Au fost găsite niște arme”, în urma tragediei.

Kelly Muniz a mai transmis că, o expoziție de mașini improvizată în parc a fost „tragerea” pentru aproape 500 de persoane care s-au adunat înainte de a răsuna focuri de armă. „Nu a fost neapărat permis”, a spus căpitanul poliției din Los Angeles.

Două persoane au fost omorâte

Polițiștii și pompierii au spus că atacul a fost raportat în jurul orei locale 15:50. În momentul de față, niciun suspect nu a fost identificat sau reținut în urma tragediei. Poliția investighează o mașină seria Mercedez-Benz, de culoare albă, care ar fi fost implicată în atacul din Peck Park, potrivit ProTv.

Mai mulți răniți au fost prinși în evenimentul nefast, cea mai tânără victimă având doar 3 ani.