Doi tineri au fost prinși în timp ce vindeau 4 kilograme de marijuana, adusă din Grecia. VIDEO

Publicat: 08 04. 2013, 17:17
Actualizat: 06 07. 2016, 17:45

Polițiștii și procurorii DIICOT au prins duminică o rețea de traficanți de droguri care a adus din Grecia, cu autocarul, în jur de 7 kilograme de cannabis. Anchetatorii au reținut doi tineri din grup, care încercau să vândă 4 kilograme de marijuana, cărată în portbagajul mașinii.

Din investigații, a reieșit că suspecții au introdus pe teritoriul României, prin intermediul unei firme de transport persoane, aproximativ 7 kilograme de cannabis. Drogurile au fost transportate cu autocarul pe ruta Atena –  București, urmând să fie vândute pe raza municipiului București. Valoarea pe piață a drogurilor este de 100.000 de euro, conform Poliției Române.

Duminică, doi tineri de 20 și 28 de ani au fost prinși în flagrant în zona unei autogări, încercând să vândă 4 kilograme de cannabis. Drogurile erau ținute în mașina cu care cei doi se deplasau, conform procurorilor DIICOT:

Ulterior, anchetatorii au făcut o percheziție domiciliară la unul dintre cei doi și au descoperit o plantație indoor, de 49 de plante de cannabis, dotată cu o instalație improvizată de iluminat și aerisit, pentru creșterea plantelor.

Trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore și au fost prezentate astăzi Tribunalului București, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, sub acuzația de trafic de droguri de risc.