Doi tineri din Brașov au lovit un bătrân cu pumnii și picioarele până l-au lăsat înconștient. Agresorii au fost arestați

Publicat: 01 04. 2018, 20:48

Pe imaginile suprinse de camerele de supraveghere din pasajul din Brașov, postate pe internet, se vede cum bătrânul, de 66 de ani, din Vrancea, cade pe scările dintr-un pasaj, apoi este luat la bătaie, fiind lovit cu pumnii și picioarele în cap și în abdomen. Victima este apoi abandonată în stare de inconștiență, iar în zonă apare un agent de pază.

Potrivit Poliției Brașov, agresiunea s-a petrecut noaptea, într-un pasaj din municipiul Brașov, iar scandalul ar din pornit de la o sumă de bani.

„Doi tineri, unul de 18 ani din județul Botoșani, iar celălat de 23 ani din județul Buzău, au agresat un bărbat de 66 ani din județul Vrancea. Cei trei se cunoșteau anterior și ar fi intrat în conflict din cauza unei sume de bani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Brașov, Gabriela Dinu.

Dinu a mai spus că cei doi tineri au fost reținuți, iar ulterior instanța a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 zile.

Cei doi sunt cercetați pentru loviri și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.
Bătrânul rănit a fost transportat la spital, iar medicii spun că pentru vindecare are nevoie de 16 – 18 zile de îngrijiri medicale.