Dosar penal pentru bărbatul care a legat o văcuță de tractor și a târât-o în genunchi pe șosea: E a mea. Fac ce vreau. VIDEO nerecomandat

Publicat: 08 05. 2018, 19:42

This browser does not support the video element.

Un filmuleț în care o bovină apare legată de tractor și târâtă pe stradă a fost postat, marți, pe Facebook, de către o persoană revoltată de scena la care a asistat. În imagini se poate observa cum văcuța este legată cu lanțurile de un tractor, iar apoi animalul este târât pe stradă zeci de metri, până la intrarea într-o curte. Animalul pare bolnav, pentru că nu se poate ridica de pe asfalt.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, Aurora Voicilă, a declarat, marți, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul care a chinuit animalul a fost identificat, iar pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal pentru rănirea și schingiuirea animalelor.

„În cursul zilei de astăzi (n.r. marți), polițiștii Postului de Poliție Giroc s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat de 39 ani ar fi tras cu tractorul o bovină. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănire și schingiuirea unui animal”, a spus Aurora Voicilă.