DOSARUL SEX CU FOTOMODELE: Cum scapă deputatul Negoiță deși s-a culcat cu prostituata minoră. Cum a fost „refuzat” deputatul Bănicioiu de o „miss”

DOSARUL SEX CU FOTOMODELE: Cum scapă deputatul Negoiță deși s-a culcat cu prostituata minoră. Cum a fost „refuzat deputatul Bănicioiu de o „miss
Publicat: 23/04/2012, 19:25
Actualizat: 24/04/2012, 16:32

Cei patru – Ion Valeriu Tămârjan, Relu Cornel Costan, RaduȘtefan Nicola și Alexandru Gabriel Voicu – sunt acuzați că ar firecrutat 80 de fete pe care le-au plasat ca prostituate de lux, subparavanul unor agenții de fotomodele. Procurorii spun căactivitatea infracțională s-a desfășurat sub paravanul a douăagenții de selecție și promovare a fotomodelelor. Fetele erauplasate pe piața prostituției de lux din România, Italia șiAustria, în cluburi sau la locuințele clienților, veniturileobținute depășind suma de 100.000 de euro.

Clubul Babylon din Viena, bordel de lux

Activitatea ar fi început în noiembrie 2006, când Relu CornelCostan a stabilit primul contact cu reprezentanții clubului Babylondin Viena (respectiv Bretterklieber Peter). Relu Costan eraîmpreună cu trei modele din agenție pe care le-a convins săparticipe la o ședință foto în Germania . La Viena s-au întâlnit cuun reprezentant local al Fashion TV, un anume Max Posch, de la carea aflat despre clubul Babylon din Viena – un bordel de lux.Fotomodelele au lucrat acolo o săptămână, timp în care Costan le-apretins un sfert din câștiguri. În perioada în care a stat înViena, Costan s-ar fi înțeles cu Bretterklieber ca acesta săparticipe în România la o preselecție de modele pentru o reclamăvideo de promovare a clubului. Preselecția a avut loc în Constanțaiar modelele alese au participat la filmarea videoclipului laînceputul lunii decembrie 2006, în Viena. Deși filmările au duratdoar trei-patru zile, Costan le-a spus unora dintre modele cătrebuia să stea în club două săptămâni, timp în care să practiceprostituția pentru a nu suporta cheltuielile de cazare.

Cum funcționa rețeaua

Un alt episod relatat în rechizitoriu se referă la”împrietenirea” dintre Relu Costan și Ion Tămârjan cu Mirea Ion,reprezentantul în România al Fashion TV. Ei au colaborat prinorganizarea împreună de evenimente, împrumutul reciproc de modele.Tot Relu Costan i-a făcut cunoștință proprietarului clubuluiBabylon cu Ion Tămârjan, stabilindu-se ca românii să furnizezeclubului persoane de sex feminin care să practice legal prostituțiape teritoriul statului austriac. Astfel, au început să fie adusemodele ale Agenției Star Models în Austria la începutul anului2007, pentru ședințe foto și „shopping”. „Au fost duse în cluburileBabylon nu numai persoane majore, ci și minore, contrar legislațieiaustriece, însă numai inculpatul Tămârjan Ion Valeriu și-a asumatrolul de a recruta și transporta victime minore în scopulexploatării lor sexuale în cluburile Babylon”, se arată înrechizitoriul DIICOT. Relația dintre cei doi români s-a stricat lasfârșitul anului 2007 din cauza plecării unor modele de la agențiaStar Models la Diva Models. Tămârjan a început să lucreze cuAlexandru Gabriel Voicu, în activitatea de recrutare a unor modelecare colaborau cu Agenția Star Models, în scopul exploatării lorsexuale. Totodată, Costan a început să colaboreze cu Radu ȘtefanNicola la recrutarea în scopul exploatării a unor modele carecolaborau cu Agenția Diva Models.

Deputatul Robert Negoiță, client fidel

În rechizitoriu se mai arată că „inculpatul Costan Relu Corneleste cel care, în perioada în care au fost asociați, i-a făcutcunoștință lui Tămârjan Ion Valeriu cu Negoiță Robert Sorin, cureprezentanții legali ai Casino Queen, cu Nuredin Beinur, PantelisKalliagkas, Munteanu Florin (de la radio SKY) și poate chiar și cureprezentanții TVR2, Răzvan Nicolescu – director general și ȘtefanStănescu – producător de emisiuni”.
l O martoră cu identitate protejată – una din minorele din AgențiaDiva Models pe care Costan a recrutat-o în scopul exploatăriisexuale – a întreținut acte sexuale cu el și mai puțin cu altepersoane, deși i-au fost indicați mai mulți bărbați cu care ar fitrebuit să fie mai atentă, mai comunicativă. „În perioada2007-2009, a întreținut acte sexuale cu inculpatul Costan ReluCornel, iar, prin intermediul acestuia, acte sexuale plătite cuNegoiță Robert Sorin, Nuredin Beinur și Rasitzaimoglu Muammer,Rasitzaimoglu Muammer Tahir”, se arată în rechizitoriu.

l Potrivit procurorilor, în primăvara anului 2008, Ion Tămârjan aîncercat să o recruteze „prin fraudă și înșelăciune” pe AndreeaTeodora R. în scopul exploatării ei sexuale: „În timpulparticipării la concursul Miss Academy 2008 a trimis-o într-ocameră de la ultimul etaj al hotelului Rin Grand aparent pentru alua de acolo o rochie, de fapt un pretext pentru ca victima să seîntâlnească cu Negoiță Robert Sorin, care o aștepta acolo. Întrucâti-a refuzat atunci acestuia avansurile sexuale, martorul(Negoiță-n.r.) i-a dat de înțeles că putea pleca acasă încă înaintede finală (afirmație ce este susținută indirect de o convorbiretelefonică purtată ulterior de martoră cu inculpatul Tămârjan IonValeriu). După concurs, inculpatul a încercat să o convingătelefonic să-l însoțească într-o excursie la Viena ce implica și oședință foto”.

Citeșteși:

Numele deputatului Nicu Bănicioiuapare și el în dosarul prostituatelor de lux. Procurorii susțin căo câștigătoare a unui concurs de miss o REFUZĂ SĂ ÎNTREȚINĂ RELAȚIISEXUALE CU ACESTA. Ce spuneBănicioiu

Cine e Robert SorinNegoiță

Surse: Fiscul a pussechestru pe averea deputatului Robert Negoiță pentru TVA neplătitde 10 milioane de euro, pluspenalizări

Portretuluninominalului la tinerețe: Robert Negoiță, 1603case

Frumoasa sportivă a ţării, şocată după ce şi-a făcut analizele. Ce rezultat a citit: "Homosexualitate,...
Gina Pistol și-a luat fetița și A PLECAT din casa lui Smiley!
FOTO. Triunghi amoros: așa arată vedeta înșelată de soțul ei fotbalist cu o actriță! `Ai...
Durerile de gât nu sunt provocate doar de răceală. De ce te-ar putea durea gâtul
Raed Arafat, anunț cutremurător! Măsura dură care se ia în toate spitalele din România, după...
Lovitură în despărțirea Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf! Ce spune legea americană după care se...
Motivul pentru care CTP a sărit să vorbească despre divorțul Reghe-Prodanca. Ce s-a întâmplat în...
VIDEO Trucuri pentru a avea mai multe locuri în avion
Mașină care i-a lăsat MASCĂ pe inspectorii de la RAR
Telenovelă în toată regula. Întâlnire de gradul zero între Cristi Borcea și actualul soț al...
BANCUL ZILEI – Fetele de măritat și detaliile picante din dormitor
O femeie a fost violată în tren. Pasagerii nu au intervenit
Gina Pistol și-a luat fetița și A PLECAT din casa lui Smiley!
I se spunea CĂLĂUL și a fost cel mai mare CRIMINAL al tuturor timpurilor. Cum...
Anunțul momentului despre pensionarii din România! Se va întâmpla în curând, au apărut cifrele
Horoscop zilnic, 18 octombrie. Zodia care are mari şanse să obţină o nouă funcţie la...
Avertismentul lui Streinu-Cercel: VIRUSUL va căpăta noi valenţe și va face noi MUTAȚII
Incident grav cu Vladimir Putin și o jurnalistă americană: „O femeie frumoasă, drăguță...”
Decizie oficială: CARANTINĂ OBLIGATORIE pentru aceste localităţi. Se aplică imediat. Lista restricţiilor
BOMBA ZILEI despre Pfizer! Cine are INTERZIS TOTAL la vaccin! Nemții au spus clar
Trecerea la ora de iarnă. Au fost schimbate zilele, atenție! Nu mai e valabil ce...
EXCLUSIV. E război total pe piaţa de energie. De ce avem de fapt facturi prea...
Pâinea noastră (scumpă) cea de toate zilele? România, producţie record de grâu în 2021