Două fetițe, de 2 ani jumătate și 5 ani, au dispărut de acasă. Semnalmentele oferite de poliție

Publicat: 26 06. 2014, 15:26
Actualizat: 01 02. 2019, 01:53

Miercuri, în jurul orei 18.00, Poliția Balș a fost sesizată de Floarea Barbu despre faptul că, în jurul orei 13.00 a aceleiași zile, fiicele sale, Teodora Ștefania Barbu, în vârstă de 2 ani și 6 luni, și Maria Denisa Barbu, de 5 ani, au dispărut de la domiciliu, se arată într-un comunicatul remis, joi, agenției MEDIAFAX.

La fața locului s-au deplasat echipaje de Poliție, care, alături de pompieri și jandarmi, le-au căutat pe cele două minore inclusiv pe râul Olteț, învecinat cu locuința părinților.

Teodora Ștefania Barbu are 75 de centimetri înălțime, păr blond, tuns scurt, față rotundă, ochi verzi, nas mic și nu are semne particulare, iar sora sa, Maria Denisa Barbu, are 90 de centimetri înălțime, păr blond, ochi verzi, față rotundă și era îmbrăcată cu un tricou de culoare albă.

Reprezentanții Poliției precizează că activitățile de căutare continuă, iar persoanele care pot oferi informații care să ajute la găsirea minorelor sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de Poliție.