Două persoane au fost rănite, după ce AU CĂZUT CU MAȘINA DE LA 15 METRI înălțime. Șoferul era băut și a încercat să evite o groapă, însă a pierdut controlul autovehiculului

Publicat: 14 05. 2012, 15:08
Actualizat: 14 05. 2012, 15:35

Două persoane au fost rănite, una dintre ele grav, după ce mașina în care se aflau a căzut aproximativ 15 metri de pe un pod într-o mlaștină de pe râul Argeș, primele cercetări arătând că șoferul, care era într-o stare avansată de ebrietate, a vrut să evite o groapă și a pierdut controlul volanului.

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Argeș, în autoturism se aflau un bărbat de 42 de ani și o tânără de 27 de ani care se întorceau de la o petrecere.

Șoferul le-a declarat polițiștilor că a vrut să evite o groapă, dar din cauza vitezei nu a mai reușit să redreseze mașina, care a rupt balustrada podului și a căzut aproximativ 15 metri, într-o mlaștină.

„Șoferul și pasagera au fost răniți, iar pentru a-l scoate pe bărbat a fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare. Bărbatul, care a spus că a consumat alcool înainte de a se urca la volan, a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Pitești cu răni grave, în timp ce tânăra, care are răni ușoare, a refuzat spitalizarea”, a declarat, vineri, medicul Valentina Dublea de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Argeș.

Bărbatului, care urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale, i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei și îi va fi întocmit dosar penal.