Du-te la MĂ-TA acasă, dacă e frig aici! Dar nu vă e puțin rușine? Administrator de școală, filmat în timp ce JIGNEȘTE elevii pentru că le este FRIG

Publicat: 18 01. 2019, 17:13

Deoarece în sala lor era foarte frig, elevii din clasa a VII-a a Școlii Gimnaziale „Gheorghe Bibescu” din Craiova s-au mutat într-un laborator de biologie. Iritată de hotărârea acestora, administratorul școlii a făcut o adevărată criză de isterie, jignind și amenințându-i pe copii.

„Du-te la mă-ta acasă, dacă e frig aici și stai acasă. Dar nu vă e puțin rușine așa?” striga femeia  Adică v-au crescut pretențiile, dar ca să păstrăm, nu păstrăm nimic? Stai fată jos, stai jos că te văzui, stai jos! Chiar nu vă e rușine? Să vă crească pretențiile într-o nesimțire, în condițiile în care voi nu păstrați nimic? Ați făcut clasa aia, e deplorabilă, e mizeră, ați vopsit bănci! Să puneți mâna să plătiți tot mobilierul de acolo!”

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Dolj Nicoleta Lițoiu confirmă incidentul și anunță că o comisie va verifica la școală ce s-a întâmplat. Deja a fost demarată și o anchetă internă. Se pare că totul a pornit de la o defecțiune a caloriferelor, iar elevii – împreună cu diriginta lor – au găsit soluția mutării în laboratorul de biologie.

„A fost o ieșire, regretă și dumneaei atitudinea și limbajul. Nu a mai avut probleme. A fost o lipsă de comunicare între diriginta clasei și doamna administrator și de aici s-a iscat cred, referitor la mutatul elevilor în laboratorul de biologie. Suntem cu o anchetă în desfășurare și vom respecta cadrul legal,” a declarat Verginica Roșca, directorul școlii din Craiova.

foto: youtube.com