Electrician al Complexului Energetic Oltenia, transportat la spital cu ARSURI pe mâini și piept! Bărbatul a fost victima unui accident de muncă

Publicat: 09 03. 2023, 20:23
Sursă Foto - Pandurul

Un electrician al Complexului Energetic Oltenia a ajuns la spital cu arsuri pe mâini și piept! Bărbatul lucra în cariera Rovinari și a fost victima unui accident de muncă. Astfel, acesta a fost transportat de urgență la București.

Un electrician al Complexului Energetic Oltenia a ajuns la spital cu arsuri pe mâini și piept.

Bărbatul lucra în cariera Rovinari și a fost victima unui accident de muncă.

În primă fază, acesta a fost transportat la un Spitalul de Urgență Târgu-Jiu, dar ulterior a ajuns la un spital din București.

Cazul, în atenția Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj

„În data de 09.03.2023, la Societatea Complexul Energetic Oltenia S A, la Unitatea Miniera de Cariera Rovinari, Sector Tismana, în jurul orelor 09 40, în timpul efectuării unei intervenții la un tablou electric de 6kv, aferent unui echipament de muncă CBS din circuitul tehnologic al excavatorului 2400-02, s-a produs arc electric.

Arcul electric produs l-a ars pe electricianul prezent la fața locului pe ambele brațe, pe față și pe piept.

Bărbatul este angajat CEO din iulie 2022. Victima a fost transportată la Spitalul de Urgență Târgu-Jiu, apoi a fost transportată la un spital din București.

Evenimentul a fost comunicat instituției noastre, iar potrivit prevederilor legale evenimentul va fi cercetat de către o comisie nominalizată de către angajator și avizată de către ITM Gorj”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj, potrivit Pandurul.ro.