Elena Udrea cere prima permisie din închisoare. Motivul este sărbătorirea aniversării fiicei sale

Publicat: 10 09. 2022, 21:32
Actualizat: 10 09. 2022, 23:52
Sursă Foto - ZiaruldeIași.ro

Elena Udrea cere prima permisie din închisoare pentru a fi alături de fiica sa într-o zi importantă. Alături de avocații săi, Elena Udrea a cerut judecătorilor puțină îngăduință.

După un adevărat circ mediatic și juridic, Elena Udrea a fost adusă de autoritățile bulgare în România.

De la graniță fostul politician era dus direct în penitenciar, de unde, ulterior, Elena Udrea a tot încercat să scape.

Solicitarea vine în pline controverse iscate de un comunicat al Federației Naționale a Sindicatelor din Penitenciare, care o vizează chiar pe Udrea.

Avocata Elenei Udrea cere Ministerului Justiției să facă verificări, după ce în acest comunicat i se transmite Elenei Udrea că nu ar fi trebuit să devină mamă dacă știa că există riscul să ajungă în închisoare, potrivit Antena3.ro.

FSANP: ”Nu trebuia să devină mamă dacă știa că există riscul să ajungă în închisoare.”

”Dacă era atât de interesată de soarta propriului copil, Elena Udrea ar fi trebuit să anticipeze consecințele faptului că statutul de persoană privată de libertate, i-ar pune în dificultate relația cu un eventual copil. În ciuda acestui fapt, Elena Udrea a ales să facă un copil. În acest context, cine este vinovatul pentru apariția unor sincope în dezvoltarea psiho-emoțională a fiicei acesteia? Statul român sau propriile decizii?”, se arată în comunicatul FSANP.

Udrea produce bani și din închisoare

Deși trece prin momente dificile, Elena Udrea se poate mândri că are o afacere profitabilă în ciuda situației actuale.

Stațiunea Boghiș Băi pe care o deține în Sălaj reușește să primească și în acest an sute de turiști români, dar și străini.

Una dintre afacerile Elenei Udrea continuă să funcționeze, deși ea se află în acest moment în spatele gratiilor.

Stațiunea Boghiș Băi pare să fie din ce în ce mai apreciată, deși la începutul lunii aprilie, aceasta intra în faliment din cauza fondurilor insuficiente, vara aceasta turiștii nu s-au abținut să nu-și facă apariția în stațiunea Elenei Udrea.