Elev de 18 ani bătut de antrenorul său de lupte, la antrenament – VIDEO

Publicat: 01 04. 2014, 13:01
Actualizat: 15 02. 2019, 16:33

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Vaslui, cercetările în acest caz au fost declanșate în urma unei plângeri depuse la Poliție de către elevul de 18 ani, din localitatea vasluiană Dănești, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tânărul reclamă că ar fi fost agresat de antrenorul său de lupte, Nicu Beligan, în sala de antrenamente.

Conform sursei citate, momentul în care elevul ar fi fost lovit cu pumnii și cu picioarele de către antrenorul de lupte a fost surprins de camera de supraveghere din sala de lupte a Clubului „Viitorul” Vaslui.

 

 

„În baza sesizării făcute de către elev, vor fi efectuate cercetări de către polițiști de la Biroul de Ordine Publică Vaslui pentru loviri sau alte violențe. Pe timpul derulării anchetei, polițiștii vor solicita conducerii clubului sportiv și imaginile surprinse de camerele de supraveghere cu momentul agresiunii reclamată”, a declarat, marți, pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Mihaela Ștraub.

Pe lângă cercetările polițiștilor, conducerea Clubului Sportiv „Viitorul” Vaslui a anunțat declanșarea unei anchete interne în acest caz, iar în funcție de rezultate vor fi luate măsurile disciplinare în consecință.

„Am emis o decizie la nivelul clubului prin care s-a constituit o comisie care va analiza speța în care profesorul de lupte Nicu Beligan l-ar fi lovit pe acel elev. Noi am informat și Ministerul Tineretului și Sportului, forul nostru tutelar, despre acest caz și, până nu se va finaliza ancheta, nu putem spune cine este vinovat”, a precizat președintele Clubului „Viitorul” Vaslui, Alioșa Axinte.