ELEV ÎNJUNGHIAT ÎN CLASĂ

Publicat: 26 09. 2012, 12:35
Actualizat: 05 02. 2019, 01:18

Un copil de 13 ani, elev în clasa a VII-a la Școala Generală din localitatea hunedoreană Brănișca, a fost rănit de către un coleg de clasă, care l-a înjunghiat cu un cuțit, în timpul cursurilor, primele date arătând că agresorul ar avea probleme psihice, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Hunedoara, directoarea școlii din Brănișca a depus, miercuri, o plângere la Poliție, sesizând că în urmă cu o zi un elev de 13 ani și-a înjunghiat un coleg.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Hunedoara, Bogdan Nițu, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că polițiștii au început cercetările împotriva copilului care și-a înjunghiat colegul, sub acuzațiile de lovire și port ilegal de cuțit.

Elevul înjunghiat are răni superficiale, care nu îi pun viața în pericol, iar miercuri acesta a venit la școală.

La rândul său, primarul comunei Brănișca, Teodor Lazăr, a confirmat incidentul, precizând că agresorul are probleme medicale, având un certificat de handicap. Copilul face parte dintr-o familie dezorganizată și este cercetat în mai multe dosare penale pentru furt.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, copilul care și-a înjunghiat colegul are probleme psihice, iar părinții copiilor din localitate ar fi cerut de mai multe ori ca acesta să nu fie primit în școală.