Explozie într-un bloc de garsoniere. O tânără a fost rănită

Publicat: 11 12. 2013, 11:53

O tânără de 19 ani a fost rănită, miercuri, în urma unei explozii produse într-un bloc de garsoniere din Arad, deflagrația fiind urmată de un incendiu și provocând distrugeri mai multor locuințe din imobil, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Explozia s-a produs într-o garsonieră dintr-un bloc aflat în zona UTA din Arad, fiind urmată de un incendiu, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, George Pleșca.

El a precizat că în locuință se afla o tânără de 19 ani care a fost rănită, suferind arsuri pe jumătate din suprafața corpului. Ea a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul Județean de Urgență din Arad.

Conform sursei citate, la fața locului au fost trimise mai multe echipeje de pompieri, iar incendiul a fost lichidat în aproximativ 20 de minute.

Reprezentantul ISU a mai precizat că incendiul a afectat aproximativ 70 la sută din locuință, în timp ce în urma exploziei s-au spart ferestrele mai multor garsoniere și au fost avariate mai multe uși.

Potrivit purtătorului de uvânt al ISU Arad, deflagrația a fost provocată de o butelie de aragaz.