Explozie într-un bloc din Cluj. 16 apartamente au fost afectate, iar șase mașini avariate

Publicat: 02 07. 2013, 09:17
Actualizat: 29 03. 2019, 01:10

O explozie puternică a avut loc, în noaptea de luni spre marți, într-un bloc din localitatea clujeană Florești, 16 apartamente fiind afectate, iar șase mașini avariate, fără a exista victime, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Explozia a avut loc într-un imobil de pe strada Gheorghe Doja din localitatea Florești, în jurul orei 02.00, într-un apartament situat la parter.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, explozia a fot urmată de un incendiu.

Conform sursei citate, 16 apartamente au fost avariate, iar șase mașini parcate în fața imobilului au fost afectate de suflul exploziei, fără a exista victime.

Pompierii clujeni au intervenit cu două autospeciale și o ambulanță. Proprietara unuia dintre apartamentele afectate de explozie, care nu era acasă, a suferit un atac de panică în momentul în care a văzut ce s-a întâmplat, ea având nevoie de îngrijiri medicale.

În urma exploziei, locatarii din bloc au ieșit afară, iar pompierii au oprit alimentarea cu gaz și energie elecrică, în prezent lucrându-se la cercetarea cauzelor.

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș, a declarat corespondentului MEDIAFAX că imobilul unde a avut loc explozia este format din parter și un etaj, având mai multe apartamente. În apartamentul unde a avut loc explozia proprietarii nu erau acasă.